Tenk over hvor mange ting som smaker kylling. Men ikke kalkun. Av alle ting; Kalkun. Prikklik, bare litt større! Sykt.Kalkuner. Hyggelige dyr?
4 comments:
Anonymous
said...
skjerpings Hvattum. Det er da barneknowledge at kalkun har både hvitt og mørkt kjøtt, mens kyllinger bare har hvitt. Dermed er kalkuner en hel dimensjon bedre. Sånn når man ser på valgfrihet altså.
Det er jummy begge deler, men å steke en kalkun tar så ufattelig mye lengre tid enn å steke enn kylling derfor... when in doubts, choose kylling.
Hehe... Jeg lurer på om jeg gikk glipp av barnelærdom, til tross for at vi spiste kalkun hver nyttårsaften da jeg var yngre.
Kokken kom ut og spurte: Er det noen som ikke vet hvordan en helt kalkun ser ut? Nå kan man se en hel kalkun på kjøkkenet. Og nysgjerrig som jeg er ville jeg se. Selv om jeg vet hvordan en hel kalkun ser ut. Kan det bety at jeg lærte mer om kalkun da jeg var ung, men at også det er noe jeg burde lære om igjen? Det er meget mulig. Så takk for initativet:) Jeg suger til meg av den lærdommen du deler.
Kalkuner er morsomme egentlig (som i at ordet kan brukes til så mangt utover spising). Ikke at det er noen favoritt som middagsmat for min del, men det er veldig godt med rester fra kalkun. Det gjør noen skikkelige evil reste-sandwhich/baguetter :-).
Welcome! My name is Hanna Hvattum. You've found my blog 'For the love of', which is one of the ways I explore life. Here you'll find some essays, some short texts, some videos, some pictures, some reflections on travel, and some thoughts about the places I've been. These are a few of my favourite things.
(I don't blog because I want to tell the world what I think, I blog because I am curious. Writing is a way for me to explore and experience, but so is reading. Are you curious too? Want to tell me something, share a story with me, or ask me anything? Don't be shy; email me! hannahvattum at gmail)
4 comments:
skjerpings Hvattum. Det er da barneknowledge at kalkun har både hvitt og mørkt kjøtt, mens kyllinger bare har hvitt. Dermed er kalkuner en hel dimensjon bedre. Sånn når man ser på valgfrihet altså.
Det er jummy begge deler, men å steke en kalkun tar så ufattelig mye lengre tid enn å steke enn kylling derfor... when in doubts, choose kylling.
Hehe... Jeg lurer på om jeg gikk glipp av barnelærdom, til tross for at vi spiste kalkun hver nyttårsaften da jeg var yngre.
Kokken kom ut og spurte: Er det noen som ikke vet hvordan en helt kalkun ser ut? Nå kan man se en hel kalkun på kjøkkenet. Og nysgjerrig som jeg er ville jeg se. Selv om jeg vet hvordan en hel kalkun ser ut. Kan det bety at jeg lærte mer om kalkun da jeg var ung, men at også det er noe jeg burde lære om igjen? Det er meget mulig. Så takk for initativet:) Jeg suger til meg av den lærdommen du deler.
Kalkuner er morsomme egentlig (som i at ordet kan brukes til så mangt utover spising). Ikke at det er noen favoritt som middagsmat for min del, men det er veldig godt med rester fra kalkun. Det gjør noen skikkelige evil reste-sandwhich/baguetter :-).
Med mulighet for både mørkt og lyst kjøtt!
mmmm yummy!
Nice... Jeg burde bo der man har nyttårsfeiringen, med andre ord. Eller smugle kalkunrester, mens folk enda er bedugget.
Post a Comment