Sunday, February 04, 2007

I dag har det snødd ca tusen meter snø utenfor vinduet mitt. Temperaturmåleren har vist alt fra 0,6 til 2,7 grader.

Det er noe feil med temperaturmåleren. Eller snøen.

6 comments:

Anonymous said...

halla babe, gjett som tar en snarvisitt til trondheim om ikke mer enn 11 dager. så om du er ledig noen timer på fredag 16. så er jeg klar for kaffe og en snakkis om livet og sånn!!

LemonTree said...

definitivt snøen det er noe galt med ass....det er det her og...

DRITT SNØ!

Anonymous said...

Her viser temperaturmåleren minus ti. Og den sier at det skal bli minus tjue neste uke. Det er mer en litt feil...

Panama said...

Sitrontrær liker ikke snø.
Men det gjør jeg.

Med vennlige hilsener

-P

Hanna Hvattum said...

@kristinpistin: ingenting er som det skal være, siden du har reist.

@ij: jeg er med på isfit, i seremonigjengen. 16. åpner isfit, og 17. er det åpningsseremoni. jeg vet ikke om jeg rekker det! kan vi snakkes nærmere? det hadde vært fint å treffe deg, og høre om lillehammer og livet:)

@susenpusen: hihi... Du trenger ikke paraply i Bergen. Du trenger skift. :)

@lemontree: jeg liker snø, men tenk om det kunne vært varmt rundt. kald snø, varm dag. deilig:)

@ladybug: Jeg vet! Nå er det minus 13 her. Og jeg hoster igjen.

@panama: Jeg kan se for meg at du leker i snøen, ute i skogen, med en mann som eier en hund. Og hogger ved. Og du har rød nese, og drikker noe varmt.

Anonymous said...

Utdrag fra "Den lille store globetrotterboka" (Carl Crayons, 1984 - fritt oversatt):

"Nordmenn elsker å snakke om været. Bare nevn vær i en tilfeldig sosial sammenheng, og du vil garantert tiltrekke deg en hærskare ivrige nordmenn."

"Siden 1764 er det gitt ut 893 bøker om vær på norske forlag (meterologiske rapporter ikke inkludert). Underholdende titler er: 'ZAP! - Fem hundre ting du IKKE gjør i tordenvær', 'Flau Bris - den undervurderte morderen' og 'Guide til snømåking gjennom fire årstider'."

"Det finnes en teori om at en av grunnene til at nordmenn flest er så fascinerte av været, er fordi det i Norge ikke ble oppdaget før på 1600-tallet. [...] Under jakten på den sjeldne Mjøsfiskerkråka la en oppmerksom ornitolog merke til at det var mer enn fugler over hodet hans. Han ga fenomenet navnet 'vær', fra det norrøne 'veyra∂i' som betyr 'noe irriterende man fryser av'. Senere reiste han rundt til andre land for å fortelle om fenomenet, men døde av skam da han fant ut at de hadde visst om det i årtusener."

"Nordmenn nøler heller ikke med å skrive kommentarer og innlegg om vær i mediene. [...] I 1975 ble det siste værbilaget fjernet fra norske aviser, et 20-30 sider med leserinnlegg om været."

Lykke til på glattisen,
hilsen Gorm