Friday, December 09, 2005

Jeg så på videodagboken til Maria Mena i går. Den viser et klipp fra Skavland som jeg ikke har sett. Frk. Mena snakker om hvordan det er når den ene man elsker ikke elsker en tilbake, og Liv Ullman sier; Du er veldig klok.

Nei, hun er veldig dumpa. Hun kan godt være klok for min del, men dette? Hun har hjertesorg. Vi har alle vært der. Hun er ærlig, hun er seg selv, hun er ekte. Hun har hatt problemer mange andre unge slipper. Jaha.

Det er rett og slett feil! Jeg kjenner mer enn en håndfull mennesker som har opplevd like mye som henne. Det blir ikke borte selv om du ikke synger om det på plate. Det er som om folk katalyserer alle de problemene de vet at folk har inn i denne ene jenta, for å slippe å tenke på alle de vi ikke hjelper. Men det løser ikke problemene.

Det får meg nesten til å gråte.

3 comments:

Anonymous said...

Ikke at jeg opplever Mena som klok, men det er ikke alle som klarer å reflektere over kjærlighet på en fornuftig måte, såret eller ei.

Hanna Hvattum said...

Nei, kjære vene... Det er jeg enig i. Men man blir ikke klok av å kunne reflektere over en tapt kjærlighet. Eller; det kommer selvsagt an på hvordan man definerer klok.

Anonymous said...

http://loosekitten.jimdo.com/2012/12/04/outfitting-ideas/ click here poh http://heavysmokey.moyblog.net/2012/11/30/dish-network-no-1-entertainer-in-america/ click here fkr http://lonesomedoggy.jimdo.com/2012/12/05/corset-belt/ visit this page xrt http://alphagiraffe.sweetcircles.com/2012/12/06/chastity-belt/ blog yft http://carrollhawkins.mblogi.com/2012/11/30/smelly-shoes/ visit this url auw http://maxigoat.bravesites.com/entries/general/single-beds visit for more dun http://sadiehebert472.webgarden.com/sections/new-section-3 More information rhc http://0efq6vl.dhpreview.devhub.com/blog/1064912-paper-bag/ visit this page zxk http://leopardleopard.mywapblog.com/focusable-laser-pointer.xhtml page rvr http://bisonyoung.moyblog.net/2012/12/03/the-slim-wallet/ visit this blog osx