Monday, December 26, 2005

Hjelp meg med å finne på navn!

Jeg fikk gitar til jul!!

Knut er furten og står i en krok, men sånn må det være... Nå trenger jeg hjelp til å finne på et nytt navn. Knut passet godt til den litt slitte gitaren med nylonstrenger, mens dette er en halvakustisk stålstrenger med en søt forsterker. Den trenger rett og slett et mykere navn. Har du et forslag?

10 comments:

Anonymous said...

jeg syns egentlig det er mer passende med et røffere navn..stålstrenger og forsterker..myk? den er rå og tøff..kan ikke hete knut arild lissom..

Anonymous said...

jeg syns den skal hete rambo!

Anonymous said...

er du sikker på at det er en han?

Hanna Hvattum said...

ja... jeg har ikke jenter på fanget daglig. det er en han! Og Julie... Rambo??

Anonymous said...

hehe, det kunne jo hende du spilte på flere strenger..hahaha, jeg ler meg ihjel! rambo er tøff!! men kanskje du heller vil kalle han for romeo..han er tøff, men samtidig følsom. eller kanskje max mekker! han er i alle fall tøff, men en kjernekar på bunnen!

Hanna Hvattum said...

Romeo... Det lurer jeg på om jeg liker. Jeg skal samle forslagene, som så langt bare kommer fra deg, og tenke over saken. Jeg lurer på om du er den eneste som leser bloggen min...

Anonymous said...

Støtter Romeo. Faktisk. Selv om jeg aldri har likt filmen, så digger jeg Shakespare. Og Romeo er et fint navn til en tøff og litt søt gitar. Så det så. To stemmer til Romeo da Hanna.

Hanna Hvattum said...

Vi prøver ut Romeo for tiden... Jeg tror han liker det, men han er ikke døpt enda, så jeg er åpen for andre forslag.

Takk:)

Anonymous said...

Jeg syntes Forsterkern jan hete Romeo og (nei, gitaren burde ikke hete Julie) gitaren kan hete Svein Ole.

Anonymous said...

Svein Ole?? Hva gir du meg? Hva pleier jeg å si om foreldre som gir barna sine navn som det? Jeg sier de er onde! Jeg er ikke ond. Derfor kommer den ikke til å hete det. Men takk for forslaget, Olivia:)