Saturday, March 17, 2007

Støv

Det er utrolig hvor det legger seg støv. Pappa har vaskedag, og nå tørker han støv på toppen av en dør. På toppen av en dør, Hanna! Hvem skulle trodd det?
Mamma skulle trodd det.
Etter at mamma flyttet har jeg oppdaget alle de stedene det legger seg støv, forklarer pappa. På toppen av en dør, Hanna!

Hanna har vaskedag, og plutselig oppdager hun at det henger støv på gardinen. På gardinen! Hvem skulle trodd det?Jeg støvsugde det vekk.

7 comments:

Panama said...

Jeg har hørt om folk som har allergi for støv. De må støvsuge hver dag og klarer ikke å gå i bursdager. Huff, Hanna. KLEM til deg.

Unknown said...

Jeg ser på støv akkurat nå- samme sekund som jeg skriver denne kommentaren. Jeg hadde planer om å ignorere støvet litt til. Nå kan jeg ikke.

Akhtar Chaudhry said...

Og støv kommer fra oss... støvet på rommet ditt, kommer fra deg.. negler, hud osv... Jeg er i mot støv. Det er ekkelt.

Hanna Hvattum said...

@panama: Klem til deg og! Jeg stemmer for en live en snart.

@egoisten: Haha! Det blir så mye bedre etterpå. :)

@olivia: Jeg vet. Og du vet. Men du synes det er mye eklere enn jeg synes, og det er litt gøy.

Anonymous said...

Jeg vil si det var på høy tid han oppdaget det! Men bedre sent enn aldri...Han har nok vært en bortskjemt mann så langt:)

Hanna Hvattum said...

Hehe... Man må alltid spørre seg selv hvilke synsvinkel historien har for å kunne se hele bildet. Det har jeg lært på litteraturvitenskap. Og her trekker du nok en forhastet konklusjon;)

Anonymous said...

Det var en gang en mann som het Isaak Newton, og en dag han satt under et tre, fikk han et eple i hodet.. Dette er jo en riktig så tivelig historie om hvordan tyngdekraften ble oppdaget, men jeg tror det finnes en alternativ historie som Newton var for flau til å fortelle. Newton hadde nemlig en mamma som var drittlei av å vaske og rydde opp etter en haug med grisunger, så Isaak ble pent nødt til å hjelpe henne med å tørke støv. Mens han svinset rundt med forkle og støvklut oppdaget han noe spennende og sa til seg selv: "Jeg lurer på hvorfor alt støvet legger seg på alle oppadvendte flater...? For eksempel her oppe på døra.."