Saturday, June 10, 2006

Blindehund

Blinde har hund. Hunder bajser, selv om de er blitt flinke til ikke å føre blinde ut i uføre. Og jeg lurer på; Plukker de blinde opp bajsen?Blind kvinne med hund. Ser hun ut som hun har tenkt til å plukke bajs med det første? "Plystre, plystre, jeg er blind, så jeg ser ikke bajsen..."

6 comments:

yupp said...

Du det der har jeg også lurt på.. lurerpå om hundene kanskje er trent opp til å ta opp etter seg selv, eller å se på en tilfeldig forbipasserende person med hundeøynene sine sånn at han/hun får lyst til å hjelpe til.. Ellers kan det jo hende at det er der uttrykket " å famle i blinde" oppstod, for det må jo se litt passe komisk ut med en blind person som famler rundt på bakken og leter etter hundens avfall.. hmmm..

Går det an å overtale deg til ikke å dra til England, men jobbe for meg i steden..? ja? nei?

LemonTree said...

men voffen ser jo ikke bæsjen..det er derfor det heter blindhund! døøøh...gosh...

Hanna said...

haha.. hunden min så heller ikke noe særlig på bæsjen sin, men det betyr ikke at vi slapp å ta den opp! :)

Britt Lysgård (Blindehunskolen) said...

Blindehunder er trent til å vente til de på passende sted før de gjør sitt fornøydende.

Hanna said...

men hva er passende sted? park? det er jo skikkelig ufear! bare fordi de som eier hunden er blind, så får de la bæsjen ligge igjen? jeg ser dårlig, jeg går med briller! men jeg kunne ikke gjøre det da jeg hadde hund!

Olivia said...

Hunden min bæsjet bare inni busker og sånt.. så jeg slapp ofte å ta opp bæsjen! .... skulle tro at han var veldig smart eller jeg trente han opp, men nei. Han kom ikke når vi sa "kom"... han var bare rar!