Friday, October 06, 2006

Snart stor

I dag tenkte jeg en tanke jeg ikke kan minnes å ha tenkt før. Jeg tenkte at det hadde vært deilig å gå en tur i marka.

Og jeg som ennå er så ung.Ahh... Uttrykk ofte brukt i skogen. "Ahh, nå var det deilig å komme seg ut i skogen." "Ahh, nå var det godt med litt frisk luft." "Ahh, nå var det godt å strekke litt på beina. Ja, leddene har stivna litt med åra..."

5 comments:

LemonTree said...

ehm...what the...??? SPAM på bloggen? Anyway..jeg var i marka i dag jeg! På voksenkollen, gikk tur! Weeeeeird! men digg...kjipt vær riktignok..Miss u love! Klem fra meg :o)

Hanna Hvattum said...

haha, du er gammel:)

(jeg fjernet spammen... kjipe greier, hatt det før. det er som ugress i min vakre hage!)

Margrete said...

Latterlig utsagn Hanna. Ut i skogen, opp i trærne har vært en greie vi alltid satte pris på som barn, og har ingenting med å være gammel å gjøre. Skog i nærheten av by gjør at ikke alle ender opp som urbane tullinger. Håper kritikken tas til etterretning, og bidrar til at du flytter deg fra pcen og ut blant trærne snart. Så det så.

Hanna Hvattum said...

Nei, nei... Jeg minnes svært godt at mamma og pappa tvang meg til å gå på tur. Å leke i skogen er noe helt annet. Da forflytter man seg mye over lite utstrekning, så det virker som om man ikke går så langt. Og da klager man ikke. Da koser man seg:)

Men jeg lover å gå en tur i skogen. Og da skal jeg sannelig nyte det. Selv om det skremmer meg litt, er det ok å snart være stor.

osm18 said...

porno indir