Tuesday, May 09, 2006

Barna i Bakkebygrenda

Plutselig var det en lyd jeg ikke kunne skjønne hvor kom fra. Hadde noen kastet stein på ruten min? Jeg tittet ut. Ja, der stod Kristin, og hun lurte på om jeg ville være med ut og leke. Ja, det ville jeg. Ville Kristin ha en is? Ja, det ville hun.

Så knyttet jeg skoene og tok på en hettejakke, før vi vandret gatelangs til noen av de andre barna. Vi prøvde å få tak i dem per telefon, men det gikk ikke. Vi vurderte å gå å en cafe, men bestemte oss for å ringe på når vi gikk forbi. Da vi nesten var fremme ringte Åsmund opp igjen, og sa at vi bare måtte komme. Åsmund, Bjørn og Morten var godt selskap. I den italienske bakgården diskuterte vi om is var en ferskvare, noe alle utenom Kristin var helt enig i. Så drakk vi te og whisky. Nesten som barna i Bakkebygrenda.

4 comments:

Anonymous said...

jeg vil å leke!!!
jeg vil leke, ikke gjøre skole!
ta meg ut herfra!
å kom på kiss hybeln i morra ja torsdag for da har ida 3 og eg litt bursdags fest, også er camilla å de også der, du må komme å si hei å leke!
neste gang ring på min dør også!!;)

ladybug said...

lykkelige gaten finnes ikke mer, den har forsvunnet med hele kvarter...

Ricki said...

Denne bloggen er det lenge siden jeg har lest. Har vært litt opptatt med nye programkonsepter. Er iskrem ferskvare, eller ikke - for et definisjonsspørsmål. I utgangspunktet vil jeg si nei, men på den annen side ja. Dette skal diskuteres i det nye talkshowet mitt. Stay tuned!

Hanna said...

Ricky, lenge siden sist! Talkshow-vertinner, de klarer ikke holde seg unna. Hvordan går det med Oprah, lenge siden jeg har sett noe til henne... Håper du har det bra!