Monday, May 21, 2007

Alle vennene mine er superhelter

I dag skrev jeg mange ord i oppgaven min. Jeg er over halvveis nå.
Men hvem vet hva det står i den? Jeg planla å printe ut det jeg har skrevet og lese det i ro og mak på ark for å få oversikt.

Ingen av printerne på veien til Solsiden funket. Heldigvis hadde jeg en bok i veska. En bok jeg har fått i posten.

Alle vennene mine er superhelter.

Min venn Mari er en superhelt. Hun kalles Omtenksommen, og har evnen til å tenke på andre mennesker. Noen ganger skjønner hun mer enn andre hvordan de har det. Noen ganger skjønner hun mer enn andre hva de trenger. Derfor ringer hun på riktige tidspunkter og spør hvordan man føler seg på innsiden, og sender bøker i posten som man heldigvis har i veska en dag man drikker kakao med non-stop i, mens man egentlig burde lese hva man har skrevet om makt og gruppedynamikk.

Nå er jeg snart ferdig med boka, og skal sende den i posten til en av de andre superheltvennene mine.Sånn kan superhelter bo. Om sommeren. På en haug i Oslo.
"All My Friends Are Superheroes is the kind of book that inspires readers to share passages out loud to anyone within earshot at regular intervals."
Jeg kan godt lese høyt for deg.

3 comments:

Anonymous said...

Jeg vet det. Du vet det. Vi ER superhelter Hanna-Panna. Flaks at noen skrev en bok om det. (og dessuten ble jeg veldig glad nå...)

Anonymous said...

Kakao med non-stop???

Hanna Hvattum said...

@ladybug: Vi er det:) (Det er fint, det var meningen!)

@eirik: Blæst. Det er en sykt bra greie. Fatter ikke at ikke flere har det. Kakao, krem, non-stop. Mmm...