Wednesday, April 09, 2008

Om forandring og redsel

Forleden gjorde jeg noe som kan skape forandring. Ikke nødvendigvis en forandringen som fører til at ting blir som jeg helst vil ha det, men en forandring likefullt.

I dag oppstod det redsel, bare et øyeblikk, men likefullt redsel. Redselen ropte ganske høyt; Hva har du gjort? Kunne du ikke la være med det! Redsel, sa jeg da. Du er en legitim følelse når man føler at man svever i løse luften, men vi har prøvd din måte og det funket ikke. Nå er det på tide å prøve en ny innfallsvinkel. Jeg prøvde å unngå den voksne belærende-stemmen, men det er ganske vanskelig når noen innleder en diskusjon med å rope til deg.

Forleden gjorde jeg noe som kan skape forandring. Ikke nødvendigvis en forandringen som fører til at ting blir som jeg helst vil ha det, men en forandring likefullt. Så får vi se hvordan det går.

5 comments:

Maria Amelie said...

herlig tekst. Akkurat det jeg trengte nå som jeg er litt stresset på grunn av forandring.
takk...

Anonymous said...

Redsel er et gammelt vesen som reagerer sterkt på endring og som er vanskelig å argumentere mot nettopp fordi det på en barnslig måte henvender seg til det dype, det nære. Gratulerer med å ha vunnet en diskusjon mot Redsel :)

*Alma*

I'm Camilla said...

åh, nå er jeg nysjerrig assa...Hva er forandringen?!
;)

Hanna said...

@maria amelie: Så fint :)

@alma: Ja og takk.

@i´m camilla: Det er hemmelig, for det er ikke så viktig. :)

I'm Camilla said...

Det går helt greit! Forandringer er stort sett bare viktige for en selv, og mister ofte litt av viktigheten hvis man forteller omverdenen om den...Og jeg er bare nysjerrig av natur, trenger egentlig ikke å vite ;)