Thursday, July 20, 2006

Hanna uttaler seg til Dagbladet 1

Åjada! De vinner Norges 25 beste bøker

Mulig dette blir en spalte som ikke blir mangesifret...

Hemmelighet

Jeg hadde på meg en fin, rød kjole og så ganske ordentlig ut da vi spiste middag på en av Oslo Vests finere restauranter. Under hadde jeg en jentebokser med små, svarte dødninghoder.

Og det var akkurat som om jeg hadde en litt farlig hemmelighet ingen kunne få vite.Act cute and cuddely, sa pingvinene i "Madegasgar". Act normal, tenkte Hanna og visste at hun i likhet med pingvinene visste mer.

Monday, July 17, 2006

Fest

Så hadde vi fest. Det var en interessant opplevelse og vi følte at vi hadde lært noe, alle og en hver.

Utpå ettermiddagen ryddet vi etter festen. Det var ganske enkelt, for det var en relativt ryddig gjeng som hadde vært samlet. Og sannelig så det ikke ut til at vi kom til å bli rike av panten.

"Kanskje vi skal kjøpe en filmdeal?" foreslo Hanna.
"Det hørtes hyggelig ut. Vi kan invitere over noen folk," sa bror.
"Ja," svarte Hanna. " Kanskje vi kan ha fest!?"

Kanskje ikke.

Friday, July 14, 2006

Jordbærfløte

I dag bestemte jeg meg for at; ja, Hanna, i dag skal du ha jordbær og fløte med sukker på til dessert. Du har ikke fortjent det av noen spesiell grunn, men du er ganske ok på generell basis. Jeg valgte meg en fin kurv, men da jeg kom til kjøleskapet fikk jeg et problem.

Matfløte?
Kaffefløte?
Jeg tenkte faktisk ganske lenge.

Jeg kan ikke skryte på meg at jeg var i det logiske hjørnet da jeg valgte kaffefløte, for jordbær er mer mat enn kaffe. Men de hadde gjort det mye lettere for folk flest om de solgte jordbærfløte om sommeren.Kaffefløte er tynnere og mindre smaksrik, sier Hanna til hvattum.blogspot.com.

Wednesday, July 12, 2006

The Like likes us

Også spilte The Like på Quarten. "You are a beautiful crowd", sa de. Og folk hylte litt, for sånt sier jo amerikanske artister. "Seriously, is this a fucking model-contest?"

Og vi kunne strengt tatt ikke svare nei.

Monday, July 03, 2006

Søndag

Det hadde vært en fin dag, en virkelig fin dag.

Hun hadde forsovet seg, men fordi hun hadde sykkel rakk hun å være der hun skulle være i tide. Fordi Sporveien ikke syklet kom Darjan for sent, men de spiste sin frokost i skyggen, mens de latet som om de var amerikanske turister og tok neste ferge til Cecilie. De latet seg i solen og badet fra badehuset. De spiste lang lunsj og vasset, mens de mimret over barndom og lo.

Da fergen kom tilbake dro hun inn til fastlandet, og sammen med sin bror spiste hun middag hos sin far, som hadde vært ekte turist i amerika. Han fortalte om fet mat og sperreballonger. Da solen gikk ned bak åskammen tok barna bena på nakken og vandret rolig til bussen. Men fordi hun hadde forsovet seg måtte hun ned i sentrum for å hente sykkelen sin, og bror gikk rett hjem fra Majorstua. Litt irritert over at hun nå måtte sykle opp i stedet for å gå ned fant hun frem sykkelnøkkelen. Og der på låsen lå det en lapp.

En sykkellapp?
En sykkellapp fra en venn hun hadde vært sammen med dagen før, og som hadde kjent igjen elefant-ringeklokken som hun enda var usikker på om hadde vært et godt kjøp. På lappen stod det at verden blir et bedre sted når man deler den med venner som jenta var.

Og da tenkte hun at den ringeklokken, den var et godt kjøp.

Sunday, July 02, 2006

Jada, jeg kjøpte det fantastiske enhjørningskostymet.Jada, Olivia tok på seg den nye haimasken sin på tuben i London.Jada, det blir nok en utkledningsfest snart...