Wednesday, August 09, 2006

Stilig

I byen så jeg en dame på 50 år med Charming skrevet på t-skjorten sin.

Så tok hun på seg sekken. Da ble det harming.

6 comments:

Anonymous said...

Mrsmt. Jeg skal se etter henne i morgen, hvis hun fortsatt er der. For nå er jeg også i Trondheim! Jeg har lest bloggen din i nesten et år (fant linken via Kjetil). Og plutselig tenker jeg at hanna er i trondheim og jeg er der og da kan jeg se om jeg ser henne uten at hun vet hvem jeg er. Så hvis du ser noen som smiler til deg uten at du helt vet hvorfor i morgen, så kan det være meg og smilet er fordi jeg setter pris på loggen din. Og hvis du ikke er i byen kan det jo være det samme. Tenkte bare jeg skulle si det:-)

Anonymous said...

så pro gaming, gamer du noe kult for tiden, lsbth?

Simpson said...

Hanna, fortell fortell. Har du flyttet til det nye stedet??? Gleder meg til vi sees. Da skal Eva, du og jeg danse i mange timer!

Hanna Hvattum said...

Hei Elisabeth.

Så hyggelig! Jeg skal begynne med å beklage mitt fravær, som kommer av manglende internett-tilgang, enn så lenge.

Har du sett meg enda? Jeg har ikke sett deg, tror jeg. Jeg er enda i Trondheim, men gamledamenmedtskjorta så jeg i Oslo. Her har nemlig damene stil. Så en dame med magetopp i dag, den kledde hun fint. :)

Hva skal du gå?

Anonymous said...

Hei igjen:-) Jeg forlot Trondheim for litt over ei uke siden, 13. august for være nye. (Skal ikke gå noe der, går noe i England i stedet! Var hos broder'n og familyen bare.) Men jeg mistenker at jeg KANSKJE så deg på Munkholmen fredag 11. august? Jeg er litt forsiktig med å titte på damer som ligger i bikini, men det var i allefal ei der som var med ei venninne og ligna på deg sånn du ser ut på hagebildet med stort blond hår og schwære solbriller:-) Jaja. Jeg fulgte i grunnen mer med ungene enn omgivelsene da vi var der uansett.

Dama med fine skjorta kom ikke inn i mitt synsfelt da jeg var i Oslo. Men jeg kan jo forestille meg det!

Hanna Hvattum said...

Ah... Skjønner!

Jeg har faktisk aldri vært på Munkholmen. Det er så fadderuke, og min gruppe droppet det i fjor, så da ble det aldri noe av. Men det betyr vel at jeg har en "dobbeltgjenger" der ute:)